Julafton

God jul! Jag har åkt på en bihåleinflammation och råkade sova igenom vad som känns som större delen av dagen, men jag har fått jättefina julklappar och ätit väldigt god mat, det har varit en väldigt lyckad julafton.

Onsdag

Nu är jag färdig med julklapps-shopping, jag tycker att jag fick ihop ganska fina paket till min lillasyster så det ska bli kul att se vad hon tycker på måndag. Jag mötte upp henne i stan och vi tog en kopp kaffe och delade på churros med nutella innan vi såg The Hobbit igen (high frame rate + 3D rekommenderas starkt) och sedan en kaffe till innan vi åkte hem.
 

Onsdag

Lydia bjöd på en jättehärlig christmas-gathering idag! Vi satt i timmar hemma hos henne, tittade på julkalendern, åt (fruktansvärt mycket) julgodis och lyssnade på julmusik. Jag fick jättefina julklappar, hade den bästa dagen på länge.

Helg

I helgen gick jag ut med vänner och åt middag, vi såg The Hobbit igen och imorgon har jag biljetter för att se den en tredje gång, jag har ingen kontroll.
 

Onsdag

Jag har spenderat tre dagar i sängen och bara lämnat den för att hämta mer kaffe och skotta snö. Men sent på natten igår såg jag natt-premiären av The Hobbit, och är fortfarande lyrisk!

Scorpions

I lördags hyrde vi bil, åkte upp till Gävle och såg Scorpions live på en av deras sista spelningar. Helt underbart, helt obeskrivligt.

Fredag

Min fredag spenderade jag letandes efter julklappar, hittade ett nytt café med riktigt god chai-latte och myste i soffan med en vän och ett gäng filmer till mitt i natten.

Måndag

Jag och mamma tog en promenad bland frostiga träd och köpte färskt bröd och brieost till lunch. Kallaste dagen hittills, minus tolv i solen!
 

Julmarknad

Igår drack jag varm choklad, åt lussebullar, lyssnade på julsånger och värmde mig framför brasor hela dagen på Skansens julmarknad.