Ring

Budget variant av YSL's Arty-ringar! 99 kronor från Avanna, finns i flera olika färger.
Sugen på en till faktiskt.

Söndag

Packade ryggsäcken och drog ut i snön idag. Sol, is, friskluft!

Igår

Igår såg jag Kris av Andreas Boonstra på Moment teater och den var såklart helt fantastisk. Boonstra är ett geni, gå och se.

Lördag

Idag vaknade jag åtta och tog på mig träningskläderna, sedan åkte jag och mamma till Friskis och Svettis för ett pass indoor walking. 

Onsdag

Frukost i sängen. Hela dagen i sängen.
 

Tisdag

Det snöar igen idag. Jag har ätit frukost i sängen med tända ljus och massor av kuddar. 
 

Igår

En vän är med i föreställningen "Du är toppen, Lille Karl" som sätts upp av POFF! i Farsta, så den var jag och såg igår. Hur rolig som helst, hade jättetrevligt.

Söndag

Sprungit runt i butiker idag och köpt en pläd, nya kuddar och doftljus.
Hittade en ny kompis på Chilli^

Shoes

Fick äntligen hem skorna idag!

Suckulenter

 

Lördag

Latte på  Fortnum & Mason's vaniljte = bra start på morgonen. Idag ska jag se en väns föreställning och förhoppningsvis hinna shoppa lite.
 

Vinter

Två timmar promenad i skogen och ut på isen idag, så härligt.
 

Igår

Jag vaknade tidigt och med så mycket energi igår, efter frukost så hann jag baka, skotta, tvätta, städa nästan hela huset och dessutom träna. Idag vaknade jag pigg och lika energisk klockan 6, så jag fixade frukost åt mamma och lillasyster och nu väntar jag på att Lisa ska komma hem igen så att vi kan ta en långpromenad.

One Whey

Har beställt proteinpulver från One Whey och en shaker! Pulvret har smak av jordgubb och vit choklad, jag har bara hört gott om det här märket så det blir väldigt spännande att prova.

Måndag

Det är kallt ute, och kallt inne. Har haft långfrukost och druckit kaffe i timmar för att så småningom våga ta mig ut och skotta snö. Idag ska jag ta nya tag i min träning också, ska ge mig själv en utmaning och försöka orka 30 minuter på löpbandet varje dag i en vecka. 

Green smoothie

Vatten, spenat, äpple, banan, kiwi, gurka, citron! 

Fredag

Vaknade tidigt och gjorde omelett till frukost, har legat i soffan och tittat på netflix hela dagen.

Zara

Ah, yes, när jag först hittade de här var de helt utsålda och jag har varit väldigt nära att klicka hem dubbelt så dyra varianter från andra ställen, men nu fanns dem att klicka hem från Zara igen för bara 299 kronor. Nu måste jag skaffa ett par nya svarta skinny-jeans (mina har blivit för stora) and I'm good to go.

Tisdag

Jag har helt vänt på dygnet, ugh.

Bouclé

Rea fynd! Bouclé jacka med läder detaljer, 199:- från Only.

Igår

Igår tog jag äntligen tag i konditionspasset jag skjutit upp i nästan en vecka. På kvällen såg jag Les Misérables med tjejerna och den var underhållande, men jag tror jag gick in med för höga förhoppningar (och jag var inte på så bra humör eftersom jag inte hann äta någonting).

Måndag

Vilken kass dag. Slösade två och en halv timme väntandes på en hård stol på arbetsförmedlingen bara för att ha samma CV genomgång som jag redan blivit inbokad till två gånger tidigare. Jag har bara haft dåliga erfarenheter där så idag fick jag äntligen nog, blev arg och skrev ut mig. Tröstshoppade lite underkläder och onyttig lunch men det gjorde mig bara pank och fet.

Kladdkaka med mörk rom & vit choklad

Till mitt försvar - vad ska en stackars tjej göra om hon har tjugo år gammal rom i specialutgåva, en vit chokladkaka kvar sedan julbaket och receptet på kladdkaka utantill i huvudet? Inte helt enligt dieten kanske, men det är helg, och då är det väl helt okej om man hoppar på crosstrainern imorgon. Det är inte lätt att låta bli när man kan slänga ihop den här på mindre än tio minuter!
 
Recept
 
2 ägg
3 dl socker
100g smör
2 dl mjöl
4 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
50g hackad vit choklad
2 msk mörk rom
 
Sätt ugnen på 175 grader. 
Smält smöret. Hacka chokladen. Vispa ägg och socker vitt och pösigt, rör sedan ned smör, choklad och alla andra ingredienser till en jämn smet. Smörj en form och "bröa" med kakao, grädda i mitten av ugnen i 20-25 minuter.
 
 

Motivation

Jag har startat 2013 med att börja träna och försöka äta bättre, imorse hängde jag upp min motivationsklänning på väggen så att det är det första jag ser när jag vaknar. Det är en knälång, figurnära, lätt creme-färgad liten sak från H&M som jag har haft sedan augusti. Super elegant, väldigt Irene Adler i BBC's Sherlock. Målet är inte att komma i den, det har jag gjort hela tiden, utan att se bra ut i den. Bättre hållning, mindre mage, snyggare rumpa och tonade armar borde göra tricket, så tills dess får den hänga på väggen och inspirera.

Fredag

Vaknade med sol i rummet imorse! Mamma hade gjort omelett-muffins med fetaost och soltorkade tomater till frukost, och sedan drack jag latte i sängen och spelade mobilspel tills jag vaknade tillräckligt för att fotografera penslar till min styvpappas målar-företags nya hemsida.

Torsdag

Jag har känt mig så stressad den här veckan, idag hade jag ingenting att göra och det har varit hur skönt som helst. Idag spenderade jag med kaffe i sängen, TV serier i soffan, en misslyckad jogging-tur och ett mer lyckat styrkepass.