Nytt i vinter

Skor - Din Sko,  BH - H&M, Väska - Mango

Yasuragi

Som avtack till Assassins blev vi bjudna till en natt på Yasuragi hotell och spa. Vi fem tjejer som jobbat med att visa in publik och sälja program fick dela på en jättestor, vacker svit med helt fantastisk utsikt och ett badkar med plats för säkert tio personer. Vi fick njuta av de japanska baden innan det var middag för hela sällskapet, och på kvällen hade det hyrts en pianist och vi spelade Så ska det låta med alla musikalartister (obeskrivligt). Det blev väldigt sent i baren, men vi kom ändå upp i tid för frukost och ett sista dopp i utomhuskällan.

Januari

Året har börjat bra för mig, jag fick jobb som foajé-personal för Assassins som sattes upp på Södra Teatern. Det var sjukt roligt, mycket givande och inspirerande att få vara i en så kreativ miljö. Att en av rollerna spelades utav sångaren i ett utav mina favoritband gjorde ju inte precis saken värre. Nu längtar jag att bli involverad i något eget.

 
 

Tillbaka

Det har varit dåligt med uppdatering sedan jag klantigt nog tappade bort min kamera med minneskort och alla nyårsbilder hos pappa. Men, nu har jag skaffat en ny så att blogga blir kul igen och jag sätter igång right away.